In het karakteristieke winkelpand aan de Oostdijk 13 in Oud-Beijerland hebben wij onze winkel gevestigd.

Wij zijn een speciaalzaak in beenmode-, ondermode en loungewear voor het hele gezin.

 

Bij ons kunt u terecht voor een zeer uitgebreid assortiment in panty’s, sokken voor de heren, dames en kinderen, loungewear en ondermode in elk segment, waarvan een aantal merken exclusief bij ons verkrijgbaar is en vindt u nergens anders in Oud-Beijerland en omgeving.

 

Ondermode voor het hele gezin:

 Met een zeer uitgebreid assortiment ondermode voor de dames, heren en kinderen slaagt u zeker bij ons.

 

U kunt bij ons terecht voor de exclusieve merken Sloggi, Bjorn Borg, Tommy Hilfiger, Levi's, en Mey. Hiernaast hebben we ook de merken, Schiessier, Ten Cate, Puma, Giovanni, en Funderwear.

 

We hebben een zeer uitgebreid assortiment in panty’s en kousen. Naast het basic assortiment van Oroblu hebben in fantasie onder andere ook de merken, Marcmarcs, Bonnie Doon, Transparenze en Falke.

 

We hebben ook een ruime keuze aan sokken en maillots van de merken, Falke, Tommy Hilfiger,  en Bonnie Doon.

 

Beenmode kinderen:

 Het basis assortiment bestaat uit de merken Bonnie Doon en Tommy Hilfiger. Van deze merken hebben we elk seizoen ook de nieuwste collecties.

 

Beenmode heren:

 Van Falke en Tommy Hilfiger hebben we altijd het basic assortiment op voorraad. Wij hebben ook altijd de nieuwste designs in de winkel hangen. U kunt bij ons voor de heren ook terecht voor de merken Puma en Levi's.

  

Loungewear:

 Wat is er nu prettiger dan thuis lekker te ontspannen, het liefst in comfortabele loungekleding toch?

 Wij hebben voor heren exclusief Tommy Hilfiger loungewear in ons assortiment, met elk seizoen nieuwe prints en een mooi basis assortiment.